Hy-Tech International                    2002 - 2011

HyTech International is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van diverse producten en software voor verschillende postorganisaties. Christe & Veelenturf is betrokken geweest bij de ontwikkeling van een aantal daarvan. Onder andere van nieuwe Point of Sales concepten, weegschalen, terminals en een electronische teller voor het registreren van bezoekersaantallen.


Een weegschaalbehuizing van kunststof (TSG, thermoplastisch schuimgegoten) met een verwisselbaar operator touchscreen display. Daarnaast, aan de linkerkant achter het klepje, zit de bonprinter.

weegschaal (type 1.600) in TNT Post uitvoering.

De ULPO (Ultra Light Post Office) is een module die de volgende functies bevat: een weegschaal, beeldscherm met touchscreen, betaal-systeem, telefoon, printer (betalingsbewijs) en folders. Het ge-heel kan als een ‘flatpack’ worden vervoerd.

Studie naar een selfservice pakket weeg unit.

Deze electronische teller voor het registreren van bezoekersaantallen is opgebouwd uit twee aan elkaar gemonteerde kunststof (ABS) halve bollen welke de beschermkap vormen.

Alle componenten zijn aan de muurplaat bevestigd welke weer als ophanging dienst doet. De laserstraal kan met grote nauwkeurigheid door een smal spleetje gericht worden en heeft een reikwijdte van 20 meter. Verder is dit apparaat draadloos, waardoor de installatiekosten zeer laag blijven.